Со 120 денари до 6.000 евра!

Loading...

16-тото коло во 2016 год. на НовоЛото 7/34 донесе добивка 6+1, вредна 357.463,00 денари. Среќниот добитник Д.У. од Скопје своите среќни броеви ги распоредил и одиграл систем од 8 броеви и уплатил вкупно 120 денари, во Среќното место МПМ – Жапон во Скопје.Како што ни рече, тој е повремен лото играч, а кога игра , ги игра своите среќни броеви. Досега , секогаш кога игра НовоЛото 7/34, уплатува систем од 8 броеви , па токму затоа покрај добивката 6+1, овој пат тој е добитник и на една „шестка“ и шест добивки од 5 погодоци.
Парите не планира да го потроши, туку да ги заштеди за во иднина. Овој млад човек е доказ дека не треба да се губи надеж, затоа уплатете ги вашите среќни броеви и очекувајте добивки во НовоЛото 7/34 на Државна лотарија на Македонија, секоја среда и сабота на ТВ Сител.
Фондот за седумка изнесува над 10 милиони денари, па можеби Вие сте новиот НовоЛото милионер.Како што ни рече, тој е повремен лото играч, а кога игра , ги игра своите среќни броеви. Досега , секогаш кога игра НовоЛото 7/34, уплатува систем

loading...
Loading...