Со бомба фрлил по жена си

Решил на доста опасен начин да ја разреши кавгата која настанала помеѓу нив.Босански државјанин (55) е приведен во швајцарскиот град Бушсу откако ја гаѓал својата сопруга со бомба. Инцидентот се случил на сред улица, сред бел ден. Бомбата која мажот ја употребил била изработена во поранешна Југославија.

На инцидентот му претходела вербална расправија, по што мажот решил да ја замолчи сопругата еднаш засекогаш. Од детонацијата на бомбата, која била изработена во поранешна Југославија, освен жената не настрадал никој друг.
По експлозијата, жената повикала полиција велејќи дека и е повреден само прстот, но во болница се утврдило дека парчиња од бомбата и се забиле во стомакот, па морало хируршки итно да се интервенира.Босански државјанин (55) е приведен во швајцарскиот град Бушсу откако ја гаѓал својата сопруга со бомба. Инцидентот се случил на сред улица, сред б

Пронајдете не на следниве мрежи: