Со години ја исмејувале поради нејзиниот изглед, а погледнете ја сега…

Тешко е кога имате некој здравстевен проблем и поради тоа станувате мета на исмејување.Оваа девојка под име Гема Смит со години лоши коментари поради начинот на кој изгледа.
Кога имала 6 години таа удрила со главата во бандера, и доживеала пореметување на вилицата. Забите и биле нанапред и воопшто не изгледала убаво, но не и било лесно.
После долги години на трпење лоши коментари таа се пријавила во емисија каде што и бил направен медицински третман со кој и го подобриле изгледот бесплатно а  на нејзината среќа нема крај.
Гема вели дека оваа операција и го променила животот.
Оваа девојка под име Гема Смит со години лоши коментари поради начинот на кој изгледа.
Кога имала 6 години таа удрила со главата во бандера

Пронајдете не на следниве мрежи: