Со години ја изневерувал сопругата со други мажи…

Loading...

По 10 години брак, Сара Боулс била напуштена од сопругот поради друг маж. Таа воопшто не знаела дека тој сите десет години ја изневерувал и тоа со мажи!14 години по разводот таа сеуште не може да се соочи со тоа дека се омажила со хомосексуалец. Се чувствува предадена и искористена бидејќи му послужила на Питер како параван зад кој го  криел своето вистинско сексуално определување.
Вистинската причина за разводот Сара (49) ја дознала дури 2 години откако се разделиле.На почетокот почувствувала олеснување бидејќи мачните 10 години брак се зад неа, но подоцна почнале да ја мачат бес и лутина.- Ми рече дека има нов партнер маж. Бев шокирана но почувствував олеснување бидејќи конечно призна. Само ден по признанието сите емоции кои ги потиснував испливаа. 10 години се грижев за Питер и децата и ги потиснував сомнежите. Сега знаев, но почнав да се прашувам дали тој некогаш воопшто ме сакал, дали сакал да има деца со мене, дали воопшто сум го привлкувала, со колку мажи бил додека бил со мене….- вели Сара.14 години по разводот Сара живее во Лондон со своите ќерки Ребека и Луси. Имала неколку врски но се уште е преосетлива и нема храброст да се врзе со некого.Сара на 19 години добила син од тинејџерска врска. Неколку години подоцна го запознала Питер кој бил внимателен кон неа и кон нејзиното дете. Стапиле во брак во 1990 година.

Немале секс пред свадбата, а потоа, како што вели Сара, сексуалниот живот им бил полн со страст. Колку и да била зафатена тој секогаш инсистирал да имаат секс – вели Сара.Но по кусо време почнале да доаѓаат високи телефонски сметки а тој се почесто излегувал од дома со оправдување дека оди да гледа спортски натпревари. Кога Сара ќе го прашала сопругот за резултат не знаел да каже.Сара почнала да го следи. Забележала дека во рестораните долго време поминува во тоалетите. Кога се се дознало, најголемата траума ја доживеале нивните ќерки. Со години не сакале да зборуваат со татко им.Сара се тестирала да не е ХИВ позитивна, а потоа посетувала психолог. Но се уште чувствува дека Питер и украл 10 години од животот и не знае како ќе продолжи понатаму.14 години по разводот таа сеуште не може да се соочи со тоа дека се омажила со хомосексуалец. Се чувствува предадена и искористена бидејќи му послу

loading...
Loading...