Со ѓумбир против менструални болки

Loading...

Ѓумбирот е зачин кој што може да се користи свеж или сушен (во прав). Овој зачин има свежа и лесно пикантна арома.Најчесто се користи во кулинарството како додаток на различни јадења, колачи,но и  како додаток на различни видови на чаеви. Иако има егзотичната вкус, ѓумбирот често се употребува и како лек.
-Овој лековит зачин има позитивни ефекти врз дигестивниот тракт што го прави применливи при труење со храна.
Прочитајте повеќе за лековитите својства на линкотЃумбирот е зачин кој што може да се користи свеж или сушен (во прав). Овој зачин има свежа и лес

loading...
Loading...