Со која храна до помалку брчки?

Loading...

Не постои жена која не би сакала да го забави процесот на стареење. Стресот или наглите промени во тежината можат да и се одразат негативно на кожата и се едни од причинителите за побрзо стареење и зосдавање на брчки.Но, за секој проблем постои решение, па така е и со збрчканата кожа.
Три основни чекори кон кои треба да се придржуваме се:
Да не дозволите стресот да ве совлада.Да следите избалансиран начин на исхрана или диета.Да јадете повеќе зеленчук и овошје.
Погеднете кои видови на намирници се борат против слободните радикали и го забавуваат поцесот на стареење на овој линкНе постои жена која не би сакала да го забави процесот на стареење. Стресот или наглите промени во тежината можат да и

loading...
Loading...