Со која песна вечерва ќе настапи Даниел?

Loading...

Даниел вечерва ќе пее песна од Жељко. 
Вечерва во “Икс-Фактор” е последниот елиминациски круг пред големото финале. Кандидатите ќе пеат песни на судиите, секој кандидат ќе пее песна на својот ментор.
Нашиот Даниел ќе ја пее неговата омилена песна од Жељко “Љубави”.
Вечер како гости, на бината на “Икс-фактор” ќе настапат и трите големи имиња Парни Ваљак, Наташа Беквалац и Ана Станиќ
  
Вечерва во “Икс-Фактор” е последниот елиминациски круг пред големото финале. Кандидатите ќе пеат песни на судиите, секој кандидат ќе

loading...
Loading...