Со колку мажи спиела Станија?

Loading...

Српската старлета Станија Добројевиќ пишува автобиографија во која ќе ги открие имињата на сите мажи со кои спиела.„Вистина е дека почнав да пишувам автобиографија. Мислам дека сега е идеален момент за тоа. Ќе биде многу интересна, полна со детали врзани за моето детство, загинувањето на татко ми, но и со сите мажи кои сум ги имала во животот“, вели Станија.
Како што вели таа, во книгата, без цензура, ќе се најдат голем број познати личности.
Еден маж, веќе и е познат на јавноста. Манекенот Филип со кого таа започна врска во „Фарма“. Тој дури и јавно проговори за нивната врска и раскинувањето.
Но, тоа не ја вознемири и трогна Станија. Таа веќе има ново момче, но нивната врска успешно ја крие од јавноста.
 
 
 
 
 „Вистина е дека почнав да пишувам автобиографија. Мислам дека сега е идеален момент за тоа. Ќе биде многу интересна, полна со детали врзани з

loading...
Loading...