Со коментарот „неверојатно, но вистинито“, Грците ја опишуваат оваа уловена ајкула!

Loading...

Неверојатно, но вистинито“, е еден од најчестите коментари на грчките медиуми, кои ја објавија веста на критскиот сајт Кандиањуз.
Име

loading...
Loading...