Со месеци ѝ течела зелена слуз, а потоа од носот ѝ излетал предмет долг 4 сантиметри

Loading...

со месеци докторите не можеле да сфатат што се случува со пет годишната Клои Расел од Калифорнија. Од носот постојано ѝ течела зелана течност и ужасно мирисала.Нејзината мајка, Кејтлин Пауел вели дека ја водела ќерката кај три различни доктори, експерти за уво, нос и грло и забар и повеќето мислеле дека Клои има инфекција на синусите. Ѝ биле препишувани разни антибиотици, но ниту еден не помогнал.
Но, минатиот викенд мистериозната болест конечно била решена. Кога Клои го издувала носот, излетала скоро 4 см долга безопасна.
„За малку ќе се онесвестев. Не можев да верувам. Од каде бесопасна во нејзиниот нос?!“, вели низ смеа мајката на Клои.
Според зборовите на Кејтлин Пуел, и девојчето на почетокот се чудело, но подоцна признала дека пронашла кутија со безопасни, пред шест месеци и се играла со нив. Сакала да види колку длабоко може да турне една безопасна во носот!

 
„Раскажа дека ја пикала внатре, па ја извлекувала надвор и тоа го повторувала, јас размислувам како не сум видела што прави?“, објаснува мајката.

Таа вели дека не го обвинува докторот што не ја забележал безопасната која била длабоко во носот на Клои и прекриена со слуз.
„Повеќе нема смрдлива слуз, но само сакаме да бидеме внимателни. Разговаравме со неа и повеќе ништо нема да стави во носот“, објаснува Кејтлин Пауел.  Нејзината мајка, Кејтлин Пауел вели дека ја водела ќерката кај три различни доктори, експерти за уво, нос и грло и забар и повеќето мислеле дека Кл

loading...
Loading...