Со оваа убавица женетиот фудбалер Дрогба ја изневерувал својата сопруга!

Loading...

Изгледа дека познатиот фудбалер Дидие Дрогба бил во врска со мисицата на Холандија, Татјана Маул, иако е оженет и има три деца.”Повторно сум сама. Беше комплицирано. Тој е фудбалер, ја и понатаму го сакам. Многу е познат и игра за Челзи, но нема да кажам ништо повеќе. Некогаш е подобро да се премолчат некои работи”, изјави Татјана.
Англиските медиуми веднаш ја поврзаа убавицата со Дрогба. Наводно, љубовниците се запознале во Лондон за време на изборот “Мис на светот”.
Дидие инаку е оженет и има три деца, па јасно е зошто Татјана не сака да го открие идентитетот на фудбалерот.”Повторно сум сама. Беше комплицирано. Тој е фудбалер, ја и понатаму го сакам. Многу е познат и игра за Челзи, но нема да кажам ништо повеќе. Неког

loading...
Loading...