Со ОВИЕ ПОЗИ секој пенис е поголем!

Loading...

Жените велат дека ако не сте многу надарени таму „долу” не треба да очајувате. Сексуалниот живот и задоволство може да се спаси со одредена поза во која пенисот изгледа подолг, а задоволството поголемо.Иако некои жени го делат мислењето дека големината не е важна туку техниката, многу мажи се загрижени за големината на пенисот. Ако и ти се наоѓаш во таа група, продолжи да читаш.
Кучешка поза
Оваа поза е идеална за мажите, но и за Г-точката на жените. Мажите имаат контрола, а жената може да ги свитка нозете, со што го стеснува вагиналниот канал и го зголемува задоволството.
Стоечка поза
И жената и мажот стојат, жената е свиткана во половината, а мажот е зад неа. Со оваа поза се овозможува голема стимулација, а бидејќи нозете се малку потстегнати, пенетрацијата е поголема.
Испреплетете се
Жената лежи на стомак потпрена на лактовите, едната нога ја исправува, другата ја свитукува во коленото. Пенетрацијата е подлабока.
Мисиoнерска со прекрстени нозе
Интересна поза која можеби не сте ја пробале. Имено, жената лежи на грб, а мажот и ги прекрстува нозете и ги подигнува. Стручњаците велат дека со таквото стискање пенетрацијата е навистина интензивна.Иако некои жени го делат мислењето дека големината не е важна туку техниката, многу мажи се загрижени за големината на пенисот. Ако и ти се наоѓаш

loading...
Loading...