Со овој потег дефинитивно ќе го излудите

Има многу начини со кои можете да го изненадите вашиот партнер. Но, постојат посебни изненадувања, кои можеби и не би ги очекувал од вас, а ќе го полудат и ќе донесат свежина во вашата врска.
Предлогот кој ќе ви го дадеме за како најпријатно да го изненадите вашиот партнер, вас може да ви изгледа привлечен, а ретко кое машко ќе се спротистави на тоа.
Најдобро е ова да го испробате навечер, додека одите некаде најдобро надвор од градот.
Додека вашето момче вози, вие – без тој претходно да знае, погалете го на препоните и полека почнете да му го откопчувате каишот и шлицот од панталоните,и нежно бакнувајте го на вратот. 
Дефинитивно нема да се побуни бидејќи ќе знае што следува. Потоа наведнете се и додека тој продолжува да вози, вие нежно почнете орално да го задоволувате.
Верувајте дека тој ќе биде позитивно изненаден од вашата иницијатива и храброст.
Само бидете внимателни, да не возите брзо, доколку има многу сообраќај, а и бидете сигурни дека и покрај ова задоволство вашето момче ќе биде фокусирано на патот, а не на вас.
По ова за вас следува незаборавно задоволство, откако ќе стигнете на местото каде сте тргнале.
Уживајте!
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Има многу начини со кои можете да го изненадите вашиот партнер. Но, постојат посебни изненадувања, кои можеби и не би

Пронајдете не на следниве мрежи: