Со ОВОЈ РЕЦЕПТ ќе ги отстраните влакната од телото и лицето ЗАСЕКОГАШ!

Секоја жена која води грижа за себе и за својот изглед знае колку време може да одземе депилација или секојдневното бричење. Меѓутоа, влакненцата на лицето се можеби и најголемиот проблем на секоја жена.Решение сепак постои, а тајната се крие во древниот руски рецепт. Набрзо влакната ќе се проретчат, а по неколку месеци потполно ќе исчезнат.
Рецептот можете да го употребувате подеднакво за отстранување на влакна од лицето и од телото.
Соберете многу лушпи од ореви, сите запалете ги и изгорете ги и добиениот пепел прелијте го со вода. Една лажица пепел прелијте го со 1 литар вода. Оставете да отстои 12 часа, а потоа натопете памук во течноста и тапкајте ги деловите на телото каде сакате да ги отстраните влакната. Постапката потребно е да ја повторувате повеќе пати во денот, а смесата можете да ја држите на себе 30 минути како облога.
Ефектот ќе биде многу брз и многу воочлив.Решение сепак постои, а тајната се крие во древниот руски рецепт. Набрзо влакната ќе се проретчат, а по неколку месеци потполно ќе исчезнат.

Пронајдете не на следниве мрежи: