Со овој зачин ќе ја излечете настинката брзо и ефикасно

Истражувањата покажуваат дека има два до три пати повеќе антиоксиданси од другите продукти .
 Чајот од оригано ги регулира здравствените тегоби предизвикани од падот на имунитетот и нарушување на цревната  флора  а посебно  се препоралува во случај на бронхит ,воспалео грло и настинка.
Вкусот му е необичен а за да не погрешите со дозата најдбро е да купите кесички од аптека.Чајот од оригано ги регулира здравствените тегоби предизвикани од падот на имунитетот и нарушување на цревната  флора  а посебно  се

Пронајдете не на следниве мрежи: