Со подводна камера ја сними убавината под мразот во Охридското езеро

Не е познато кога е поубаво Охридското езеро во лето или зима.Не е познато кога е поубаво Охридското езеро во лето или зима.
Локалните жители и туристи не можат да одговорат на тоа прашање, но сигурно и едните и другите ги интересира како изгледа езерото сега, кога поради екстремно ниските температури е замрзнато.
Тоа го интересирало и храбриот охриѓанец Љупчо Стојковски кој со подводна камера ја снимил убавината под мразот во Охридското езеро.
 
Прекрасното видео го споделил на Јутјуб, погледнете..Не е познато кога е поубаво Охридското езеро во лето или зима.
Локалните жители и туристи не можат да одговорат на тоа прашање, но си

Пронајдете не на следниве мрежи: