Со помош на очила ова дете гледа за прв пат

Иан Ривера сега има 2 години, но кога имал 18 месеци родителите за првпат му ставиле диоптерски очила и го снимиле чинот.Неговата реакција е бесценета.
По коментарите на социјалните мрежи се гледа дека многу луѓе сочувствуваат со слаткото момче. Дел од нив плачат, дел се смеат.
Едно е сигурно, ова видео никого нема да остави рамнодушен.
 
Неговата реакција е бесценета.
По коментарите на социјалните мрежи се гледа дека многу луѓе сочувствуваат со слаткото момче. Дел од нив пла

Пронајдете не на следниве мрежи: