Со пулс24 типувајте од вашиот мобилен телефон!

Пулс24 ви овозможува да ќерите повеќе, на едноставен начин, такашто ќе испратите СМС порака за регистрација на 14722 пораката изнесува 5,9 денари со ддв, во која ќе ја пишете саканата содржина ( за сингл PR1, за сигурна PR2, за поголеми квоти PR3, за голови PR4, за микс тикет PR5, за преоди PR6, за бомба тикет PR7) добиениот ТИП ќе ве чини 23,6 денари со ддв. Доколку сакате да се одјавите испратете Stop и името на сервисот (Stop PR1) на 14722.
Пулс24 ви посакува многу среќа.Пулс24 ви овозможува да ќерите повеќе, на едноставен начин, такашто ќе испратите СМС

Пронајдете не на следниве мрежи: