Со само ЕДНА вежба, до „БОМБА“ од задник!

Целулитот е еден вид на маст која се наоѓа веднаш под кожата и е неверојатно тешка за отстранување кога еднаш ќе се појави. Сепак, постои една вежба која ќе ви биде најдобар сојузник во борбата против целулитот.Секојдневно практикувајте ја следнава јога поза, дури и да немате искуство со овој спорт.
1. Направете благ расчекор. Ставете ги рацете на колковите, а десната нога свиткајте ја кај коленицата и подигнете ја наназад. Со лесни движења, туркајте ја петата кон плафонот 20 пати.
2. Кога ќе завршите со подигнувањето, со десната рака фатете се за десниот зглоб на ногата. Повлечете ја ногата нагоре, а во исто време добро исправете го горниот дел од телото и кренете ја левата рака во вис. Во оваа положба останете 20 секунди и правилно дишете.
3. Вратете со во првобитната положба и повторете ја вежбата со другата нога.
Секојдневно практикувајте ја следнава јога поза, дури и да немате искуство со овој спорт.
1. Направете благ расчекор. Ставете ги рацет

Пронајдете не на следниве мрежи: