Со сода бикарбона и кленов сируп против различни видови на рак

Loading...

Според италијанскиот лекар и научник Тулио Симончини успешно можете да се борите против смртоносните карциногени болести со помошта на раствор од една мала лажичка сода бикарбона во 250 мл кленов сируп.Според него, најдобриот начин да се отстрани туморот е да се доведе во контакт со овие две чудотворни супстанции – сода бикарбона во комбинација со кленов сируп. Растворот може да се користи перорално, односно да се пие, како клизма за ректумот и дебелото црево, со убризгување во грлото на матката и со инхалации за горните дишни патишта.
Градите и лимфните јазли можат да бидат третирани со облоги. За пиење се препорачува по една супена лажица од растворот наутро на гладно и навечер пред легнување. Целиот текст ќе го најдете на najadise.mkСпоред него, најдобриот начин да се отстрани туморот е да се доведе во контакт со овие две чудотворни супстанции &ndas

loading...
Loading...