Со чоколадо против целулит

Loading...

Неверојатен е фактот дека чоколадото е исклучително корисно за кожата. Многу козметички центри нудат различни чоколадни масажи – не само поради пријатниот софистициран мирис, а најмногу поради неговите потхранувачки својства. Оваа масажа ја стимулира циркулацијата на организмот, има благотворно дејство врз нервниот систем и успешно го отстранува целулитот.
Прочитајте повеќе на линкотНеверојатен е фактот дека чоколадото е исклучително корисно за кожата. Многу козметички центри нудат различни чоколадни масаж

loading...
Loading...