Софија Вергара: „Сакам грубо!“

Loading...

Сакам грубо. Понекогаш сакам да бидам маж – вели една од најфаталните и најпосакувани жени во Холивуд, па и во светот – Софија Вергара…Сакам грубо. Понекогаш сакам да бидам маж – вели една од најфаталните и најпосакувани жени во Холивуд, па и во светот – Софија Вергара…
Ова е една од репрликите од филмот Fading Gigolo во кој глуми заедно со непомалку посакуваната Шерон Стоун.
Станува збор за романтична комедија во која двете атрактивни убавици глумат бисексуални љубовници. Покрај нив, во филмот се појавува и 77- годишниот Вуди Ален во улога на макро.
Погледнете го видеото на ТЗМ.МКСакам грубо. Понекогаш сакам да бидам маж – вели една од најфаталните и најпосакувани жени во Холивуд, па и во светот – Софија

loading...
Loading...