Шок на погребот на Ивана: Жељко паѓал на гробот и барал Бог да го земе

Loading...

Колку Жељко Митровиќ тешко ја поднел смртта на Ивана Бодражиќ, најдобро се видело на погребот во Сириг.Тоа можеби остана и незабележано, бидејќи обезбедувањето на Тв „Пинк“ им забранило пристап на новинарите  на погребот, но неколку пријатели на семејството Бодражиќ и сопственикот на „Пинк“ сепак одлучиле да прозборат.„Стоеше во капелата покрај мајка и на Ивана и примаше сочуство. Кога започна опелото го извикуваше името на Ивана, а потоа падна на сандакот и заплака“, раскажала за српски блиц Љиљана С., од Сириг.Неколку пати го прекинувал попот.„Прво му велеше на свештеникот: Зошто твојот шеф (мислејќи на Бога) не ме зема мене, туку нејзе? Кога попот побара прошка за сите гревови на Ивана, Митровиќ дофрлаше: Нема таа никакви гревови…“, вели Љиљана С.Митровиќ положил два венци на кои пишувало: „Твојот Жељко“ и „Ожалостени мајката Нада и Жељко“.Пријателите на Ивана не сакаат да го коментираат фактот што Митровиќ на погребот отворено ја покажал својата тага.Тоа можеби остана и незабележано, бидејќи обезбедувањето на Тв „Пинк“ им забранило пристап на новинарите  на погребот, но неколку

loading...
Loading...