Шок во реално шоу: Девојка се обесила во куќата со жица од фен за коса!

Loading...

29 годишна учесничка на едно реалити шоу во Кина се обесила со помош на жица од фен за коса и избршила самоубиство оставајќи порака дека повеќе не и се живее.Едно од водечките телевизиски реалити шоуа во Јужна Кореја станало мета на најлоши коментари откако нејзиното реалити шоу резултираше со самоубиство од страна на една 29 годишна учесничка.
Учесничката на тв реалити шоуто „The Mate“ била пронајдена мртва после 7 снимања.

29 годишна учесничка на едно реалити шоу во Кина се обесила со помош на жица од фен за коса и избршила самоубиство оставајќи порака дека повеќе не и се живее.
Ова реалити шоу е на лош глас откако се појавило.
Во контроверзната програма учествуваат 10 машки и 10 женски кандидати сместени во куќа наречена Lovetown, додека каметите непрекинати ги снимаат.
Откако се појавило ова шоу е на многу лош глас, бидејќи се зборува за психичко малтретирање на учесниците.Едно од водечките телевизиски реалити шоуа во Јужна Кореја станало мета на најлоши коментари откако нејзиното реалити шоу резултираше со самоубиств

loading...
Loading...