ШОК ЗА ЕДНА МАЈКА: Родила бебе, била пресреќна, но кога го погледнала малку подобро…

Loading...

„Бабиците ми рекоа дека никогаш не виделе ништо слично“- кажува 24 годишната мајка. Докторите кажуваат дека сето ова се случува еднаш во 3.000 случаеви. „Сите доаѓаат да го видат моето бебе, бидејќи ова очигледно е вистинска реткост“Младата мајка признала дека била доста загрижена како ќе го дои своето бебе откако открила дека бебето го родила со потполно формирани долни заби.
Кај повеќето бебиња забите се формираат во рекот на растот од шест месеци и вистинска реткост е новороденчињата да имаат заби. Докторите кажуваат дека тоа се случува еднаш во 3.000 случаеви!
Девојчето го родила со царски рез а сопругот  по породувањето забележал дека нивното бебе има заби. Тогаш и Клое го погледнала подобро и се уверила дека е така.

„Бев во шок и сето тоа ми изгледаше многу чудно, Даниел беше исто изненаден колку и јас, кажува Клое која фотографијата од нејзиното бебе ја споделила со своите роднини и пријатели а одлучила својата приказна да ја сподели и со јавноста.
Сепак, на крајот забите на ова бебе му биле отстранети а докторите очекуваат дека и после ова ќе ги има сите потребни млечни заби, а родителите се одлучиле овие две запчиња да ги чуваат за спомен. Младата мајка признала дека била доста загрижена како ќе го дои своето бебе откако открила дека бебето го родила со потполно формирани долни заби.

loading...
Loading...