Шокантна изјава: 99% од естрадата се занимава со проституција!

Loading...

Маја Николиќ го шокираше Балканот со својата изјава која ја даде за време на гостувањето во една емисија. Пејачката  изјави дека 99 проценти од естрадата се занимава со приституција.
– На естрадата има јавна проституција, речиси 99% е јавна проституција, изјавила пејачката.
Маја не објаснила подетално што точно сакала да каже со оваа изјава и која од своите колешки би ја сместила во оваа категорија.
 Пејачката  изјави дека 99 проценти од естрадата се занимава со приституција.
– На естрадата има јавна проституција, речиси 99% е

loading...
Loading...