ШОКАНТНИ РЕЗУЛТАТИ од анкета: Повеќе верувате во Господ или во вонземјани

Loading...

Британците повеќе веруваат во вонземјани отколку во постоење на Господ!

Испитувањето е спроведено на 1500 возрасни лица и 500 деца (на возраст од 8 до 12 години), покажа дека повеќе од половина од возрасните Британци веруваат во вонземјани, а само четвртина во Господ.
Анкетата покажала и дека возрасните веруваат повеќе во духови отколку во Господ.
Скоро две третини од децата веруваат во постоење на духови, а пола од нив веруваат во вонземјани.
Четвртина од децата веруваат дека вонземјаните се присутни на Земјата и дека се маскирани во луѓе, а 20-тина тврдат дека познаваат суштество од друга планета.

Повеќе за вонземјаните прочитајте на вашиот омилен портал ПУЛС24 тука

loading...