Шокантно: Брат и сестра се во љубовна врска 9 години, откриени во реално шоу за возрасни!

Loading...

Брат и сестра( кои имаат ист татко) се пријавиле да учествуваат во реално шоу „Седум дена секс“ и се обврзале да спијат заедно цела недела пред камера за да го подобрат својот сексуален живот.Имено, епизодата од ова Германско реално шоу не е прикажана на телевизија поради инцестот.
Брат и сестра се пријавиле да учествуваат во реално шоу „Седум дена секс“ и се обврзале да спијат заедно цела недела пред камера за да го подобрат својот сексуален живот, но од продукцијата сокриле дека се во роднинска врска.
„Пред прикажувањето на епизодата ги добивме доверливите информации, па, токму затоа се решивме да не го прикажуваме продолжението“- изјавиле организаторите на реалното шоу.
Имено, тие имаат ист татко, а во редакцијата се јавил нивен близок роднина.
Андреас и Кетлин се обиделе да го демантираат тоа, а на крај сепак признале дека се брат и сестра и дека се во врска девет години.Имено, епизодата од ова Германско реално шоу не е прикажана на телевизија поради инцестот.
Брат и сестра се пријавиле да учествуваат во реа

loading...
Loading...