Шокантно: Девојкава се сликала покрај човечки труп!

Loading...

Една средношколка од Алабама била казнета а можно е да биде и суспендирана поради фотографија која ја има објавено на својот Инстаграм профил.Таа добила казна поради тоа што се фотографирала со човечки труп кој им служел на студентите за часот по анатомија. Откако ја објавила, веднаш ја избришала сликата но било предоцна. Оваа слика многу брзо се рашири низ социјалните мрежи. 
Од училиштето изјавиле дека на учениците им било забрането да ги откриваат труповите кои биле покриени чаршави а со себе не смееле да носат ниту апарати ниту мобилни телефони.Таа добила казна поради тоа што се фотографирала со човечки труп кој им служел на студентите за часот по анатомија. От

loading...
Loading...