Шокантно: Гинеколози силувале 35 годишна жена со медицински предмет?!

Loading...

Многумина зборуваат за неодамнешната приказна за нападот врз една жена во Клиничкиот центар во Тузла и т.н „силување“со медицински предмет.Приказната конечно го здогледа светлото на денот и тоа откако 35 годишната жена од Тузла покренала судски спор.
Таа тврди дека доживеала физичка болка и психичка траума откако докторите неадекватно го извршиле медицинскиот преглед и ги игнорирале нејзините предупредувања дека сеуште е девица, а поради тоа дошло и до нејзина дефлорација т.н спекулумом.
Во Општинскиот суд се води парична постапка против Клиничкиот центар во Тузла и проттив двајца вработени во истата установа.Приказната конечно го здогледа светлото на денот и тоа откако 35 годишната жена од Тузла покренала судски спор.
Таа тврди дека доживеала фи

loading...
Loading...