Шокантно:Ги спасил од поплавите па ги ограбил!

Каде ли ќе оди душата на овој човек?

Уапсен е Саша Б.од Смедеревска Паланка, под сомнение дека во тек на евакуацијата на жителите од најзагрозениот дел извршил кривично дело тешка кражба.
Тој е уапсен под сомнение дека украл 3000 евра и 10 000 динари, кога во петокот вечерта околу 20 часот со чамец дошол до куќата на своите соседи и ги излажал дека е пратен од нивната ќерка и зет за да ги префрли на безбедно место.
Соседите му поверувале и ги спакувале најнеопходните работи. Откако ги пренел на сигурно, Саша се вратил во куќата влегол од балкон и ги украл парите. 
Полициските службеници во него пронашле 1500 евра и 7 200 динари, а тој го признал делото.

Уапсен е Саша Б.од Смедеревска Паланка, под сомнение дека во тек на евакуацијата на жителите од најзагрозениот дел извршил кри

Пронајдете не на следниве мрежи: