Сонце ги грее само оние во Собранието – фото на Фејсбук

Ова моравме да го пренесеме. Фоткава ја постирал некој на ФБ со зајадлив коментар… А којзнае можеби е и во право?! Што мислите вие, дали сонцето ги грее само тие што се во Собранието? Или грее и на други места?А којзнае можеби е и во право?! Што мислите вие, дали сонцето ги грее само тие што се во Собранието? Или грее и на други места?

Пронајдете не на следниве мрежи: