Сонот на Валдир е да го победи Шварценегер. Ова е неговата приказна!

Валдир Сегато (48), почнал да си става потенцијално смртоносни инјекции пред 5 години. Од тогаш, рацете му се дуплирани во големина и тука нема да

Пронајдете не на следниве мрежи: