Соодветен режим на исхрана, а не диета

Loading...

Сите оние кои не сакаат да држат строги диети, пожелно е да внимаваат што јадат и на кој начин ги комбинираат намирниците, за да ги избгенат најголемите проблеми на денешницата- дебелината, дијабетесот па и целулитот.
Резултатите од овој режим на исхрана, кој не е точно диета, не се премногу брзи, но затоа пак се постојани. Денот започнете го со чаша кафе без шеќер, а ако не можете без него, користете кафен или овошен шеќер.
Појадок:
4 лажици овес (тоа се околу 100-150 г), 2/3  јогурт 0,5% масленост, 1/2 лажиче мед и 2-3 бадеми
…прочитајте повеќе на najadise.mkСите оние кои не сакаат да држат строги диети, пожелно е да внимаваат што јадат и на кој начин ги комбинираат намирниците, за да ги избгенат најгол

loading...
Loading...