Сообраќајот во прекин, пукна гасоводна цевка кај мостот „Близнак“

Loading...

Во 13.20 часот полицијата го блокира сообраќајот преку мостот Близнак меѓу Ново Лисиче и Автокоманда поради опасност за возачите и за пешаците што го користат мостот.Причината за затворањето на мостот е пукната гасоводна цевка во тој дел од Скопје.
Полицијата потврди дека е блокиран булеварот Киро Глигоров (поранешен булевар Србија ) од мостот близнак до почетокот на улицата Перо Наков. Во тој дел се наоѓаат универзитетот ФОН, повеќе супермаркети и продавници за мебел и опрема.
Засега нема информации за повредени лица, ниту, пак, е познато која е причината за пукањето на цевката.Причината за затворањето на мостот е пукната гасоводна цевка во тој дел од Скопје.
Полицијата потврди дека е блокиран булеварот Киро Глигор

loading...