Сопругата на Љубиша Самарџиќ: „Доживеав уште еден пекол“

Loading...

Мира Самарџиќ, сопругата напокојниот актер и режисер Љибиша Самарџиќ, се огласи откако непознатилица ѝ го ограбија станот и ги украдоа сите скапоцености од домот.-Откако го погребав сопругот, доживеав уште еден пекол. Разбојници упаднале во нашиот дом и украле сѐ што беше вредно. Уште не знам што ме снајде – потресено изјавила сопругата на актерот.
Грабежот се случил среде ден, само една недела по погребот на актерот. Во таа прилика разбојниците украле 6.000 евра во разни валути и златен накит, меѓу кој и часовникот на актерот кој имал сентиментална вредност за целото семејство.
-Сигурно ме следеле и го искористиле денот да ме ограбат. Неколку часа не бев дома, а разбојниците за тоа време преку терасата упаднале во нашиот дом и однеле сѐ што можеле – изјавила Самарџиќ.-Откако го погребав сопругот, доживеав уште еден пекол. Разбојници упаднале во нашиот дом и украле сѐ што беше вредно. Уште не знам што ме снајде –

loading...
Loading...