Сопругата на Оливер Драгојевиќ откри нови детали за неговата здравствена состојба

Хрватскиот пејач Оливер Драгоевиќ празничните денови ги минува дома со семејството и се чувствува многу подобро.-Оливер е добар. Хемотерапијата е завршена, а набргу ќе почне со имунотерапија. Лекувањето е успешно, туморот е намален, рекла неговата сопруга Весна за хрватскиот портал „24 сата“.
Оливер излезе од болница пред Божиќ, а дома ќе биде и за новогодишните празници.-Оливер е добар. Хемотерапијата е завршена, а набргу ќе почне со имунотерапија. Лекувањето е успешно, туморот е намален, рекла неговата сопруга Вес

Пронајдете не на следниве мрежи: