Сопругата на Роби Вилијамс открила како тој го опишал нејзиното породување- и останал жив

Loading...

Роби Вилијамс с еоженил со Ајда Филд во 2010 година, а парот тврди дека тајната на нивниот среќен брак е „чудната“ смисла за хумор која и двајцата ја делат.Актерката признала дека имало и одредени проблеми, како кога Роби ја оставил после неколку недели забавување кога отишол на рехабилитација, но успеале да ја одржат врската бидејќи и двајцата биле малку откачени.
За да го докаже тоа, Ајда се присетила на преносот на Роби од нејзиното породување дректно на Твитер.
„Откако се породив, целокупното искуство го опиша како да гледа како омилениот паб му гори до темел. Колку жени би го трпеле тоа?“, изјавила Ајда.
Кога била запрашана дали во тој момент добила желба телефонот да му го турне таму каде сонцето ни когаш не сјае, Ајда искрено одговорила дека целата идеја била генијална и дека сето тоа ѝ го отргнало вниманието од болката.Актерката признала дека имало и одредени проблеми, како кога Роби ја оставил после неколку недели забавување кога отишол на рехабилитација, но успе

loading...