Сопругата на Златан Ибрахимовиќ е вистинска убавица

Loading...

Парот има два сина, Максимилијан и Винсент. Првиот има 11 години, вториот 9 години.Во август минатата година Златан Ибрахимовиќ беше на летување во Сен Тропе со своето семејство, а со себе го зема и менаџерот Раиола, со кој е неразделен.
Сепак, во тоа друштво не доминираше славен фудбалер, туку неговата сопруга Хелена Сегер, која со 46 години, после две породувања изгледа бомбастично.

 Во август минатата година Златан Ибрахимовиќ беше на летување во Сен Тропе со своето семејство, а со себе го зема и менаџерот Раиола, со кој е нера

loading...