Сопругата во паника!

Loading...

Сопругата на рускиот милјардер Андреј Мељниченко Сандра Мељниченко живее во константен страв дека некој би можел да ја киднапира нивната ќерка Тара или дека ќе ја украде нивната скапоцена уметничка колекција, па затоа нивниот дом и семејство го чуваат 100 телохранители.Сопругата на рускиот милјардер Андреј Мељниченко Сандра Мељниченко живее во константен страв дека некој би можел да ја киднапира нивната ќерка Тара или дека ќе ја украде нивната скапоцена уметничка колекција, па затоа нивниот дом и семејство го чуваат 100 телохранители.
Во Русија е познато дека Сандра има импозантна уметничка колекција вредна десетици милиони евра. Се плаши дека крадците би можеле да ја украдат нејзината колекција, бидејќи еден дел од вилата е претворен во вистински музеј. Токму затоа, послугата, обезбедувањето, дизајнерите и сите кои влегуваат во раскошната вила треба да потпишат договор кој ги обврзува да не ја откриваат точната локација и внатрешен изглед на вилата. Последниве години се убиени неколку руски олигарси, па Сандра се плаши и за животот на Андреј.
Иако сите мислат дека Сандра ужива, не е баш така. Многумина коментираат дека таа никогаш не е насмеана на фотографиите, но тоа и не не изненадува, бидејќи живее во постојана параноја.
 Извор:MknewsСопругата на рускиот милјардер Андреј Мељниченко Сандра Мељниченко живее во константен страв дека некој би можел да ја

loading...
Loading...