Сопругите на Саша и Дејан Матиќ се вистински убавици

Loading...

Пејачите Саша и Дејан Матиќ, најпознатите пејачи во Србија, освен што се успешни во кариерата, тие имаат скаледни и успешни бракови.Сопругата на Дејан го привлече вниманието на јавноста во 2013 година, кога се појави во спотот на неговата песна “Она је моја”.
Дејан и Јелена се во брак од 2012 година.

Саша се оженил со Анџела пред 14 години, а денес неговите три дами, како што вели тој, му претставуваат се’ во животот.
Сопругата на Дејан го привлече вниманието на јавноста во 2013 година, кога се појави во спотот на неговата песна “Она је моја”.

loading...