Сопругот бил на пат: Родила црнче а рекла дека забременила гледајќи 3Д филм за возрасни!

Loading...

Една жена тврди дека забременила гледајќи 3Д порно филм!Џенифер Џонсон забременила додека нејзиниот сопруг Ерик Џонсон бил во Ирак.
Кога тој се вратил дома таа му признала дека гледаа 3Д порно филм со пријателите, а месец дена подоцна дознала дека е бремена.
Иронично е тоа што таа вели дека бебето личи на порно актерот, којшто е црнец.
Реакцијата на сопругот е изненадувачка-тој верува дека сопругата никогаш не му била неверна.
-Ситуацијата е сомнителна, но 3Д филмовите се многу реалистични. Се е можно со денешната технологија, вели нејзиниот верен сопруг Ерик.
За крај, Џенифер вели дека не гледа порно филмови, но била љубопитна поради 3Д ефектите.Џенифер Џонсон забременила додека нејзиниот сопруг Ерик Џонсон бил во Ирак.
Кога тој се вратил дома таа му признала дека гледаа 3Д порно фи

loading...
Loading...