Сопругот на Јелена: „Деновите на злосторникот му се изброени“

Сопругот на Јелена: „Деновите на злосторникот му се изброени“Денеска се навршуваат 13 месеци од бруталното убиство на пејачката Јелена Марјановиќ.
Станува збор за случајот кој го интригира вниманието на јавноста и медиумите, каде злосторникот не е откриен.
Мажот на убиената пејачка Зоран Марјановиќ, и се обрати на јавноста преку социјалните мрежи за да потсети дека гнасното злосторство што се случи пред година и месец дена.Денеска се навршуваат 13 месеци од бруталното убиство на пејачката Јелена Марјановиќ.
Станува збор за случајот кој го интригира вниманието

Пронајдете не на следниве мрежи: