Сораја е жртва, кога станува збор за професијата!

Loading...

Што се би направила старлетата за својата професија?Сораја Вуќелиќ која неколку недели беше црвенокоса, се префарба во темна боја. Атрактивната старлета својата коса ја исфарбала црвена поради рекламата за која добила 3.000 евра, но бидејќи не и се допадна ја префарба во темна боја, каде после снимањето на видео записот веднаш го посетила својот фризер, кој ја вратил во бринета.
„Со црвената боја не можев никако да си ја вратам претходната моја боја, која ја имав пред фарбањето, па затоа морав да ја направам во темна боја, но натаму ќе си ја добијам повторно саканата моја боја. Добив многу позитивни коментари кога преминав во црвенокоса, но искрено не сум тоа јас“, – изјавила Сораја. Сораја Вуќелиќ која неколку недели беше црвенокоса, се префарба во темна боја. Атрактивната старлета својата коса ја и

loading...
Loading...