Сораја и Кристијан Голубовиќ заедно?!

Loading...

Сораја реши да заплива во музичките води.Интересно е  тоа што таа за својата прва песна спрема спот во кој главната улога ќе биде Кристијан Голубовиќ.
-„Мојата прва песна е доста провокативна, а за машката улога ми треба некој кој е необичен и кој ќе го изнесе тоа како што треба. Драго ми е што ќе дојде до соработка со Кристијан и верувам дека се ќе изгледа врвно”, изјави Сораја за “Alo”.

 
-„Според мене таа е најдобрата старлета”, изјави Голубовиќ. “Ја гледав во реалното шоу Големиот Брат, а и од некои луѓе слушнав дека е различна. Во реалното шоу се покажа како културна и држеше до себе. Обично луѓето мислат дека старлетите се пластика, напумпани, дека сакаат пари, но не се сите исти”, изјавил Кристијан.
Имено, Кристијан во декември излезе од притвор по четири години. Интересно е  тоа што таа за својата прва песна спрема спот во кој главната улога ќе биде Кристијан Голубовиќ.

loading...
Loading...