Сораја ја нокаутираше Маја!

Loading...

Вечерва Големиот Брат ги стави пред голем предизвик. станарите се номинираа меѓусебно со тоа што си фрлаа торта во лице.
Инцидентот настана кога Маја Николиќ ја удри Сораја во лице со торта при што на Сораја и потече крв од нос, Сораја не остана должна па и врати уште посилно при што Маја сакаше физички да се пресмета со Сораја, но да не дојде до инцидент, односно тепачка интервенираа останатите станари. После овие номинации на утрешното исфлување номинирани се Сораја, Ава и Маја Николиќ. Вечерва Големиот Брат ги стави пред голем предизви

loading...