Сораја си ќари руски бизнисмен!

Loading...

Новата година на старлетата Сораја донесе и нова љубов. Српскиот „Ало“ пишува дека Сораја е на Копаоник и таму ги поминува празниците, но и дека запознала момче во кое се заљубила на прв поглед. Станува збор за 32-годишниот Владимир, инаку руски бизнисмен, кој со својот автомобил го поткачил автомобилот на убавата Сораја.
Откако и двајцата излегле од автомобилите се вљубиле на прв поглед и започнала романсата меѓу нив.
„Таа бесна излезе од автомобилот, а кога го виде Владимир, му се насмевна“. Откако оствариле контакт, Сораја и Владимир се договориле следниот ден да излезат на пијачка. Тие веднаш сфатиле дека имаат многу заеднички теми, а љубовта на прв поглед кулминирала со љубовна романса – изјавил за „Ало“ близок извор на Вучелиќ.Српскиот „Ало“ пишува дека Сораја е на Копаоник и таму ги поминува празниците, но и дека запознала момче во кое се заљубила на прв погл

loading...
Loading...