Сораја со „скандалозна“ изјава

Loading...

Заводливата  и сексипилна старлета Сораја која имавме можност да ја гледаме во реалното шоу „Големиот брат“ и понатаму изненадува со своите изјави.
Таа годтуваше во емисијата „Скандалозно“, на Маријана Каменовиќа и на прашањето што прави Сораја периодов, таа изјави дека конечно ќе го заврши факултетот.
Интересниот и чуден факт е што никој не знае дали ова е вистина и дали Сораја навистина студира, а на прашањето на Маријана, на кој факултет ќе заврши Сораја, таа не сакаше да открие.
Покрај тоа, водителката и постави прашање на Сораја за нејзиниот однос со татко и, и дали Сораја му помага финансиски со оглед на тоа дека вози мерцедес вреден 50.000 евра.
На тоа Сораја одговори: „Се гледам често со татко ми. Сакам да го посетувам, но не му помагам финансиски, баш напротив тој е оној кој мене ми помага“. 
Овој одговор беше доста изненадувачки со оглед на тоа дека таткото на Сораја живее скромно и не може да си дозволи да и удоволува се на својата ќерка.
 
 Заводливата  и сексипилна старлета Сораја која имавме можност да ја гледаме во реалното шоу „Големиот брат&

loading...
Loading...