Сораја Вучелиќ ќе снима спот со Кристијан Голубовиќ

Loading...

Популарната старлета Сораја Вучелиќ решила да заплива во музичките води.Според српскиот „Телеграф“, Сораја се подготвува за снимање на високобуџетен спот кој ќе личи на мал филм, а по долго размислување кој да биде главниот актер во филмот, одлуката паднала тоа да биде Кристијан Голубовиќ.

„Тоа ќе биде вистински филм, бидејќи спотот ќе се снима на повеќе дестинации. Во спотот не сакавме манекен, туку вистински маж, а продукцискиот тим го смета Кристијан за погоден и јас се согласувам со тоа. Ова особено ќе го израдува мојот помал брат кој наскоро полни 18 години и кој кмногу го сака Кристијан“.Според српскиот „Телеграф“, Сораја се подготвува за снимање на високобуџетен спот кој ќе личи на мал филм, а по долго размислување кој

loading...
Loading...