Совршени места каде со сигурност би го запознале „Господинот прав“!

Loading...

Дали сте размислиле кои се совршени места да го запознаете „Господинот Прав“?!
 
 
 1.Приклучете се во атлетска лига – Добро место за запознавање, ќе бидете во добра форма, аи ќе се ослободите од 1.Приклучете се во атлетска лига – Добро место за запознавање, ќе бидете во добра форма, аи ќе се ослободите од стресот. 

2.Посетете качување на карпи – Овде ќе запознаете луѓе кои сакаат отворени спортови и ќе бидат среќни да ги споделат нивните страсти во планинарењето.

3.Работна вечера – Ние не го предлагаме мешањето на бизнис и страсти, но сепак доколку „Господинот Прав“, работи во друг оддел, тоа вреди да се разгледа.

4.Земете приватни часови – Ова е место каде ќе научите нешто ново, па тоа ви е двојна победа.

5.Во супермаркетот – Сите купуваат за јадење, ќе се изненадите кога ќе сретнете добар тип покрај полиците со препарати за чистење.

6.Во Apple продавница – Ова е продавница за сите мажи и жени, без разлика дали разгледувате некој апарат или ќе однесете за поправка, оваа продавница е спремна за „добар шопинг“.

7.При посета на болницата – Ние не ви предлагаме да се повредите, но кога ќе имате прилика да посетите некој болен, искористете ја таа посета максимално, проверете го расопоредот на докторите, никогаш не е лошо два пати да си го проверите притисокот.

8.Спортски бар – Зошто да ја гледата омилената игра дома сами?Секогаш е позабавно во друштво.

9.Патување цо отворен ум – Секогаш бидете отворени за комуникација и кога во утринските часови и не ви се баш многу зборува, може ќе наидете на добра личност. Вашата дневна рутина може да се претвори во возбудлива авантура.
 
 
 
 

loading...
Loading...